StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Yousef Salech moet doelpuntenproductie vergemakkelijken.
Met slechts 3 goals uit de 3 eerste competitiematchen, steekt dit niet onbelangrijk onderdeel van het voetbal schril af met de vlotte manier waarop SK Beveren vorig seizoen de weg naar de netten vond. Aanvankelijk circuleerden de namen van Gano en Frey om onze sputterende aanval te komen depanneren, maar de indruk dat de geldkraan vanuit de BFH al langer op druppelen staat, heeft die hoop al een tijdje naar de vergeethoek verwezen. Vandaag bevestide SK Beveren de komst van Yousef Salech die voor een jaar wordt gehuurd van de Deense zusterclub Bröndby. Salech is een 21-jarige targetspits die vorig seizoen tot 15 goals kwam in de Deense tweede klasse. Morgen zou Yousef reeds kunnen aansluiten bij de groep en laat ons hopen dat de administratieve molen zijn aantreden wie weet zondagavond om 20 uur tegen SL16 mogelijk maakt.
Opvallend : nagenoeg altijd geven sportief directeur Tom Van den Abeele en CEO Antoine Gobin wat toelichting bij een nieuwe speler, maar ditmaal is het enkel Tom die kort aan het woord komt.
En nu nog afwachten waar de lang aangekondigde middenvelder ergens wordt uitgespit, want de tijd dringt.

* SK Beveren gaat op bezoek bij zwart beest voor de Croky Cup.
Op zaterdag 9 september om 19 uur wordt SK Beveren verwacht in Virton voor zijn eerste en hopelijk niet meteen laatste wedstrijd in de bekercampagne, seizoen 2023-2024. Virton, het zou zo maar eens de ploeg kunnen geweest zijn die SK Beveren het voorbije seizoen de titel heeft (laten) afnemen. De ploeg die roemloos als laatste eindigde in 1B, slaagde er in tweemaal een overwinnng te ontfutselen aan SKB (lees 4 uiterst kostbare punten). Op de Freethiel werd het 2-2, in december op de ijspiste van Virton kwamen er geen goals op het scorebord en had de wedstrijd nooit gespeeld mogen worden op die dag. Zullen we ditmaal rekenen op sportief directeur Tom Van den Abeele die vorig seizoen zowat duivel-doe-al was bij Virton?

PVW.