StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Een storm in een glas water?
Dat er slechts een kleine vonk nodig is bij de Beverse fans om hun supportershart aan te wakkeren, is gisteren nog maar eens gebleken. Stef Peeters zou een driejarig contract tekenen op de Freethiel en het leek wel alsof de sociale media ontplofte. En inderdaad, wil SKB nog iets maken van zijn seizoen en het is bijna ongeloofwaardig dat we zo vroeg op het seizoen dergelijke uitspraken moeten doen, dan is/zijn transfers als die van bv. een Peeters of Morioka, een must. Er is in het tussenseizoen echter zoveel vet van de soep geroomd, dat we de vraag durven stellen, of één zo iemand als Peeters of Morioka in staat zijn het zwalpend Beverse schip weer zeevaardig te maken.
De ontnuchtering over de mogelijke komst van Peeters kwam niet eens zoveel later na de euforie. Een volgend smsje had het over het mogelijk afspringen van de transfer (zelfs al had Peeters ondertussen medische testen afgelegd) en dit omwille van de beruchte punten en komma's in een contract. Laat ons hopen dat dit laatste bericht en de ontkenning van de komst van Stef Peeters in de loop van vandaag wordt ontkracht, want dit zou stilaan beginnen ruiken naar amateurisme aangezien eerder deze week al 2 spelers zouden tekenen, maar uiteindelijk in Duitsland terechtkwamen.

* Over hem wordt weinig gesproken, maar we missen hem node.
We zijn er de tel bij kwijt geraakt hoe vaak hier de voorbije weken het vertrek van zoveel scorend vermogen (dat is uiteraard tegelijkertijd klasse) aan bod is geweest en tot nader bericht zullen we die mening niet herzien. Een naam die tot nu toe minder viel, tot ik zaterdagavond na de 2-1 van Patro Eisden Maasmechelen enkele berichten ontving met als inhoud : "die was er met Vukotic nooit gekomen". Inderdaad, wat een dijk van een seizoen heeft Vuko achter de rug! Op den duur zouden we het nog normaal gaan vinden dat hij met zijn imposante gestalte alle luchtverkeer voor zijn rekening neemt, maar dat is het niet. Een onvervalste rots in de branding die spijtig genoeg ten koste van de ploeg wel eens de controle over zijn temperament verloor, maar met alles wat we nu weten zouden we die smet er maar al te graag bij nemen. Een man ook met een Geel-Blauw hart die het wel en wee op de Freethiel met argusogen blijft volgen en wiens hart bloedt bij de huidige gang van zaken op de Freethiel. Van Vuko kwam ook de bedenking dat op Barry na, de meeste sterkhouders van vorig seizoen wilden blijven, maar dat de club daarvan te weinig werk heeft gemaakt en ondertussen weten we waarom. Alles draait om centen en als die er niet zijn, is het onmogelijk te gaan shoppen.

PVW.