StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Giorgi is een jaartje van SK Beveren.
Al een tijd is er sprake dat er nog 2 spelers de kern van Wim De Decker komen versterken en afgaande op dat aantal, zou het huiswerk sinds gisteren dinsdag klaar moeten zijn. Een week geleden arriveerde Yousef Salech en diens debuut zondag tegen SL16 mocht gezien worden. Gisteren maakte de club de komst bekend van de 21-jarige aanvallende middenvelder Giogi Moisssrapishvili. We zouden bijna hopen dat we de familienaam van Giorgi het komend seizoen regelmatig in positieve zin moeten gebruiken, maar ik bied nu alvast mijn excuses aan voor toekomstige schrijffouten.
Of Giorgi de opportuniteit is waarop onze club zat te wachten (het verhaal wil dat de laatste dagen van de mercato de beste zaken worden gedaan) laat ik in het midden, maar louter intuïtief heb ik er, net zoals met Salech, geen slecht gevoel bij.
Giorgi is een Georgische (hoe kan het ook anders) jeugdinternational die voor een seizoen wordt geleend van Dinamo Tbilisi. Gezien het land van herkomst komt zijn aantreden in de bekermatch tegen Virton te vroeg (de administratieve molen heeft nog wat achterstand op te halen net na de verlofperiode), maar uit Beerschot lijkt haalbaar. Veel zal uiteraard afhangen van de fysieke paraatheid van Giorgi, want blijkbaar viel dat best mee met Salech te oordelen aan zijn prestatie tegen Standard, daar waar Stef Peeters bij Eisden voor zo ver ik weet nog niet in de kern zat voor de partij tegen Club Nxt van zondag ll. Of Giorgi echt de laatste versterking is van deze mercato, volgens sommige bronnen valt niet uit te sluiten dat er op deze laatste dag van de zomermercato nog een speler aan de kern wordt toegevoegd.
In de marge van deze bijdrage nog meegeven dat de grootste titelfavoriet Zulte-Waregem vandaag de komst bekend maakte van een nieuwe coach en het is geen onbekende voor de Challenger Pro League,, integendeel zelfs. Kampioenenmaker van RWDM, Vincent Euvrard, krijgt de eer om zijn huzarenstukje van het voorbije seizoen nog eens over te doen. Als je het mij vraagt een tactisch sterke zet van Essevee.

PVW