StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Er werden overuren gemaakt op de Freethiel.
Toen we gisteren het nieuws brachten over de komst van Giorgi (jullie weten ongetwijfeld over wie ik het heb), lieten we al even in onze kaarten zien. Er zou misschien nog een allerlaatste versterking komen en zo geschiedde. Met Anthony Limbombe haalt SK Beveren niet de eerste de beste binnen. De 29-jarige flankaanvaller komt over van het Nederlandse Almere waarmee hij de promotie naar de Eredivizie realiseerde en daarin zelfs een ruim aandeel had. Anthony Limbombe is een man met adelbrieven (kampioen met Club Brugge, eenmalig Rode Duivel en dus promotie met Almere) die, als hij topfit is en het kopje er kan bij houden, zonder twijfel een flinke versterking moet zijn voor SK Beveren. Yousef Salech mag zich verwachten aan de nodige assists als het nodig is zelfs op de stropdas. Vandaag legt Limbombe nog medische testen af, maar de verwachting is dat die een definitieve overgang (Anthony tekende voor 2 seizoenen) niet in de weg zullen staan.
Het was op de valreep, maar dit is een zeer mooie transfer die de hoop in de harten van de Beverse supporters behoorlijk aanwakkert en na onze belabberde start, komt die geen minuut te vroeg.
Ondertussen wordt het gerucht dat CEO Antoine Gobin onze club zou verlaten, steeds hardnekkiger. Zijn stilzwijgen bij de laatste transfers van SK Beveren deden een eerste lichtje branden en bij het afblazen van de transfer van Stef Peeters, viel niet de naam van Gobin, maar die van een zekere Scott Davis. Graag een teken van leven Antoine, want de mensen die je steeds nauw aan het hart hebben gelegen zijn bezorgd.

PVW