StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Diverse weetjes.
Vanaf vandaag kunnen abonneehouders bij SK Beveren hun digitaal ticket aanmaken voor de interessante bekerwedstrijd in de 8ste finales van de Croky Cup. Het bij de voetballiefhebber unaniem respect afdwingend Union is dan de tegenstander op de Freethiel. Tickets kosten net zoals tegen Westerlo 10 Euro en dat is gezien de tegenstander en de fase van de Beker van België waarin deze partij wordt gespeeld (8ste finales) een bijzonder zacht prijsje. Deze wedstrijd wordt afgewerkt op donderdag 7 december om 20 uur in het Freethielstadion.
Vanaf 17 november zullen de niet-gereserveerde plaatsen (vooral interessant voor wie een zitplaats heeft uiteraard) ter beschikking komen van suppporters/geïnteresseerden die geen abonnement hebben.

Ondertussen raakte bekend dat de 2 eerstvolgende uitwedstrijden van SK Beveren, op zaterdag 2 december naar de RSCA Futures en op zondag 10 december naar Oostende, wedstrijden zijn waarvoor GEEN combiregeling van toepassing is. Supporters die dus deze verplaatsing met eigen vervoer of wie zal het zeggen de trein willen maken om zodoende nog iets mee te pikken van de kerstmarkt in Oostende, kunnen dat perfect doen.

We kunnen het niet laten om hier regelmatig te berichten over Aleksandar Vukotic, maar dat komt uiteraard omdat hij daarvoor zelf voldoende aanleiding geeft met zijn sterke prestaties in de Duitse tweede klasse bij Wehen Wiesbaden. De kennismaking bij zijn nieuwe werkgever verliep aanvankelijk niet zo vlot met al snel een uitsluiting, maar daarin is al een tijdje verandering in positieve zin gekomen. Vuko werd van de 6 wedstrijden waarvan hij aan de aftrap verscheen, reeds tweemaal geselecteerd voor het elftal van de week in de tweede Bundesliga en dat wil iets zeggen hoor. Meer zelfs, op basis van diverse data wordt Aleksandar momenteel gezien als de beste linksvoetige centrale verdediger van de reeks. Zulke berichten doen nog meer deugd als we weten hoe Vuko tot op de dag van vandaag begaan is met zijn ex-werkgever SK Beveren.

Tot slot een minder fraai bericht over een speler van Club Luik. Volgens een Waalse krant zou Mohamed Moulhi begin deze week zijn opgepakt door de politie voor het toedienen van slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid als gevolg en dit in een Luikse Aldi-winkel. Slachtoffer was een jonge vrouw met wie hij een relatie had. Moulhi zal half december uitleg moeten komen geven bij de correctionele rechtbank over deze feiten en de kans is reëel dat trainer Englebert een tijdje geen beroep zal kunnen doen op zijn linkerflankaanvaller. De 25-jarige Moulhi stond dit seizoen al 6 keer in de basis, mocht viermaal invallen en was goed voor 2 assists.

PVW.