StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voetbal en toch ook een beetje kerstmarkt.
Het is nog niet voor morgen, maar wedden dat zondag 10 december zo voor de deur staat? Eerst moeten onze Leeuwen nog proberen Dender en de RSCA Futures te temmen, maar op zondag 10 december staat de uitwedstrijd naar KV Oostende van Stijn Vreven op het programma en afgaande op de interesse in onze eigen supportersclub zaten daar blijkbaar heel wat supporters te wachten op een bezoekje aan het Albertpark.
Goed om weten : er geldt voor deze wedstrijd geen combiregeling, maar desondanks leggen de Freethielvrienden Bornem een bus in naar Oostende. Die vertrekt om 16.30 uur aan ons lokaal Café De Zwaan in Hingene. Interessant om weten : dames of heren uiteraard die het voetbal niet zo zien zitten kunnen ook mee naar Oostende en worden afgezet op de kerstmarkt die op dat moment doorgaat in de badstad.
Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar op onze bus en wie interesse heeft om, hetzij de wedstrijd bij te wonen, hetzij een bezoekje te brengen aan de kerstmarkt, graag een mailtje naar info@freethielvrienden.be en verdere info volgt per mail.

PVW.