StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Het was bevestigingsvrijdagavond, of toch niet?
Naar goede gewoonte werd er vrijdagavond op 2 velden in de Challenger Pro League afgetrapt en deze wedstrijden leverden een verrassing en een bevestiging op.
Beerschot trok naar het verre Patro Maasmechelen en de verwachting was dat het een lastige avond stond te wachten, maar niks daarvan. De Ratten waren het grootste gedeelte van de wedstrijd baas, hadden recht op een strafschop, zagen een geldig doelpunt afgekeurd en moesten toezien hoe een smerige overtreden op Verlinden niet met rood werd bestraft. Ondanks zoveel onrecht won Beerschot simpel en volkomen verdiend met 0-2 en dan kan men alleen maar concluderen dat de Kielbewoners op dit moment met voorsprong de meest regelmatige ploeg in 1B zijn.

Een ander verhaal in Lommel waar rode lantaarn Jong Genk verrassend met 0-1 ging winnen aan de Gestelsedijk. De kelder roert dus zijn staart en dat is verrassend, maar ook weer niet, want sinds Lommel 2 doelpunten incasseerde op de Freethiel in blessuretijd, is het helemaal het noorden kwijt. Slotsom van vrijdagavond : indien SK Beveren er vanavond zou in slagen met 3 punten terug te keren van de Heizel, dan kan het gouden zaken doen in het klassement, maar het wordt bijzonder lastig. Jari Verschaeren viel gisteren in op Westerlo en deed dat naar verluidt zeer fluks en gretig waardoor ik durf aannemen dat hij vandaag niet in actie zal komen tegen SK Beveren, althans dat is mijn hoop!

PVW.