StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* SK Beveren en oefenwedstrijden, dat is geen geslaagd huwelijk.
Vorig jaar werd een vriendschappelijke wedstrijd tussen Kortrijk en SK Beveren afgeblazen omdat Wim De Decker niet over een fitte doelman kon beschikken. Een bizar verhaal, want we gaan er toch van uit dat zoiets een streep door de rekening is van de coach en al zeker wanneer het aantal geplande oefenwedstrijden aan de lage kant ligt. Dit vreemd verhaal heeft donderdag blijkbaar een verlengstuk gekregen in het Spaanse Campoamor, want ook de oefenwedstrijd tegen het plaatselijke Union Atletico kon niet doorgaan vanwege een groot aantal zieke spelers bij de tegenstander. Er zijn ongetwijfeld zaken die een coach kunnen overkomen en uiteraard treft onze club in deze niet de minste schuld, maar als men 2 matchen tijdens een winterstage plant en er valt er een weg, lijkt mij dat opnieuw een opdoffer voor de trainer die wellicht in een dergelijke oefenpot het trainingsresultaat van de voorbije dagen wil terugzien. En nu maar hopen dat zondag FC Utrecht komt opdagen!

* Dankjewel Arne!
Het is de aandachtige websitebezoeker van de Freethielvrienden ongetwijfeld opgevallen : er is iets veranderd bij het aanklikken van onze website En inderdaad, dat hebben jullie goed gezien omdat het nu eenmaal opvalt. We hebben ons logo vernieuwd, zeg maar in een nieuw kleedje gestoken en dat hebben we te danken aan de grote verdienste/handigheid van ons lid Arne Meul, broer van onze gelegenheidsstadionomroeper Seppe, om nog maar te zwijgen van hun geweldig steunende ouders Tony en Riet die de club zowel op het terrein als in het Themacafé bijzonder genegen zijn. Dikke merci Arne voor zoveel creativiteit! We zijn er van overtuigd dat uw creatie ook bij de bezoekers van onze website zeer in de smaak valt.

* Op 3 februari met de supportersbus vanuit Hingene naar Waregem.
We zijn in afwachting van hopelijk nog enkele versterkingen voor onze ploeg, maar wanneer die de troepen van Wim De Decker komen vervoegen, daar hebben we nog geen zicht op. Waar we wel zeker van zijn is dat nieuwkomers onderdak moeten gevonden hebben tegen de dag dat Waregem en SK Beveren het tegen mekaar opnemen en dat is zaterdag 3 februari. Ik ga er immers van uit dat de wintermercato op het einde van januari zijn window sluit.
De Freethielvrienden Bornem leggen voor het interessant duel tussen Waregem en SK Beveren op zaterdag 3 februari een bus in naar het Regenboogstadion. De vertrekt in Hingene aan ons lokaal Café De Zwaan om 18 uur, de wedstrijd zelf begint om 20 uur.
Meerijden met de Freethielvrienden is telkens weer een hele belevenis, want er is altijd voldoende drank (ook cava), sandwiches en leute aanwezig.
Wie interesse heeft om er bij te zijn op 3 februari stuurt een mailtje naar info@freethielvrienden.be en ontvangt vervolgens een mail terug met daarin de nodige gegevens om mee te rijden. Zeker eens proberen voor wie dat nog nooit heeft gedaan!
Momenteel zijn de inkomprijzen voor Waregem nog niet bekend, maar een niet-lid betaalt 11 Euro voor een zitje op de bus.

PVW.