StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Met de supportersbus vanuit Bornem naar Seraing!
Op zaterdag 9 maart speelt SK Beveren in Seraing en de Freethielvrienden Bornem leggen een bus in voor deze verplaatsing. Onze bus vertrekt om 17.30 uur aan ons lokaal Café De Zwaan en het spreetk vanzelf dat voor deze lange verplaatsing voldoende voorraad drank en sandwichen aan boord zullen zijn. Op dit ogenblik is het nog geweten of het een wedstrijd betreft met combiregeling, evenals de ticketprijzen, maar we gaan er van uit dat deze weinig zullen verschillen van de meeste andere uitwedstrijden.
Wie interesse heeft om vanuit Bornem mee te rijden naar Seraing, graag een mailtje naar info@freethielvrienden.be en zodra meer gegevens bekend zijn laten we dit langs deze weg weten.

* KSK Beveren uitgeschakeld voor finaleronde Fenix-Trophy.
KSK Beveren deze week op Europese tournée en Geert De Vreese ging in gedachten mee.
Bah, tournée is een groot woord, want het bleef bij 1 wedstrijd, maar Geert weet er alles over.

Dinsdagmorgen vertrok vanuit Beveren een volle dubbeldeksbus met spelers, trainersstaf en supporters van KSK Beveren richting het Engelse Brighton. Beveren moest diezelfde avond FC Lewes bekampen, meteen de derde partij van geelblauw in het kader van de Fenix-Trophy. Net als in de heenmatch bleken de Engelsen te sterk voor Beveren, dat met een veredeld B-elftal aan de aftrap kwam. De Engelsen kwamen reeds na drie minuten op voorsprong maar geelblauw was niet echt van slag en ondanks een leuke eerste helft veranderde de score niet meer tot aan de rust.
Lewes verdubbelde net voor het uur de voorsprong met een gelukje. Een afgeweken schot liet de Beverse doelman kansloos : 2-0. In het slotkwartier kwamen er nog overdreven 4-0 cijfers op het bord. Nog even vermelden dat keeperstrainer Ruben Smet het Beverse doel verdedigde en dat zeker niet onaardig deed.
Toch een verdienstelijke partij van Beveren dus tegen een sterk Lewes dat nu ook zeker is van de finaleronde.
Later op dit seizoen volgt voor Beveren nog een uitwedstrijd in het Noorse Oslo.
Belangrijker wordt echter de volgende competitiewedstrijd komende zondag in Maldegem tegen FC Kleit.

GDV & pVW