StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Sprankeltje hoop zo lang als mogelijk levendig houden.
De renners in de Ronde van Vlaanderen zijn op het moment dat dit artikel tot stand komt, het Waasland aan het verlaten en daarmee zijn de spelers van SK Beveren waarschijnlijk ook bezig (is maar een gokje hoor). Het belang van de wedstrijd in Luik is overduidelijk, maar blijkbaar nog niet helemaal doorgedrongen bij onze coach, want Wim gelooft nog altijd dat puntenverlies in Luik niet per se dodelijk hoeft te zijn. De wedstrijd begint om 19.15 uur en we zijn benieuwd wat de spelersgroep weet klaar te maken zonder de geschorste Goncalves. De Decker wees in een kranteninterview op de aanvallende bijdrage die Bryan toevoegt aan het elftal en daar kunnen we hem geen ongelijk in geven, maar zijn bij momenten speelse manier van voetballen heeft toch ook al enkele puntjes gekost.

Deinze en Waregem hebben zaterdagavond het befaamde sprankeltje hoop voor SK Beveren levendig gehouden door een typisch derbyresultaat neer te zetten (1-1). Eigenlijk een uitslag waarmee beide ploegen weinig opschieten, want Deinze ziet daardoor Beerschot opnieuw verder uitlopen en wie weet ook Lommel als het straks een driepunter oogst bij Patro. Waregem slaagt er maar niet in om het tij helemaal te keren en kan, hetzij Club Luik, hetzij SK Beveren, dichterbij zien komen, tenzij deze 2 teams niet verder komen dan een puntendeling. De topper tusser Deinze en Waregem kon de best hoge verwachtingen niet echt inlossen en eindigde op een billijk gelijkspel.

In de match tussen de RSCA Futures en Francs Borains viel er wel heel wat te beleven. De bezoekers liepen halverwege tot 0-3 uit, maar zagen in een sensationele tweede helft de beloften van Anderlecht weer langszij komen (3-3) en Francs Borains mocht nog een grote paaskaars branden voor zijn doelman die in de 92ste minuut zijn ploeg van een onwaarschijnlijke 4-3 verliespartij wist te behoeden. Laat ons hopen dat SK Beveren deze avond de paaskaars van Club Luik vroegtijdig kan doven en een verdiende overwinning op zak kan steken, want dat maakt de lange terugreis een stuk aangenamer.

PVW.