StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Vandaag voegen we een kilometervreter aan de fichebak toe. Of hij op de groene rechthoek ook zo gul was met het verslinden van de kilometers weet ik niet, maar na zijn actieve voetbalcarrière deed hij aan marathons en andere duurlopen mee. Klik op deze link als jullie willen weten over wie ik het heb ?

* Beknopt weekendoverzicht lagere reeksen.
In Oost-Vlaanderen en wellicht ook in andere provincies hebben de weergoden voor een zo goed als volledig afgelaste speeldag gezorgd en daarom maar meteen de blik gericht op het nationaal voetbal.
In derde klasse B was Berchem weer aan het feest. Met de 1-0 overwinning deden de mannen van Dirk Geeraerd een schitterende zaak, maar het blijft onderaan onwaarschijnlijk spannend in deze reeks. Tussen de laatste Grimbergen op plaats 18 met 25 punten en het nummer 10 Hasselt zitten amper 5 punten. Met 29 punten kunnen Geeraerd en zijn spelers al wat vrijer ademen, maar gerust mogen ze er nog niet in zijn.
In de A-reeks hield Temse knap leider Rc Mechelen in bedwang met 1-1. Omdat Oudenaarde won is de kloof wat geslonken, maar in deze fase van het kampioenschap kan men toch beter 4 punten voorsprong hebben dan er 4 te moeten inlopen.
Bornem deed een schitterende zaak door in Izegem met 1-2 te gaan winnen. De buren Bornem en Temse zijn haast zeker dat zij ook volgend seizoen op het niveau derde klasse aan de slag kunnen.

PVW.