StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De top-40 van de grootste scores van SK Beveren in de eerste afdeling.
Vandaag gaan we terug naar oktober 1989 voor een wedstrijd tegen Sporting Charleroi.
Klik op deze link als je deze leuke wedstrijd nog eens opnieuw wil beleven.

* Themacafé volzet tegen OHL.
Voor de wedstrijd tegen OHL van aanstaande zaterdag 15 februari is er geen plaats meer voor de footlunch in het Themacafé. Zouden die allemaal uitgenodigd zijn door Ronny Vanderbiesen voor zijn verjaardag ? Ik hoop dat de spelers hem alvast een fantastisch verjaardagscadeau zullen aanbieden in de vorm van een mooie overwinning. Op voorhand gefeliciteerd voorzitter !

* Met de bus vanuit Den Belly's naar Lokeren.
Op zaterdag 8 maart vertrekt er een bus vanuit Den Belly's naar de Wase derby in Daknam. Onze supportersclub heeft een bus voor 50 personen gereserveerd.
Aangezien het een wedstrijd met combi-regeling betreft ben ik ervan overtuigd dat onze bus snel vol zal zitten en daarom deze oproep : wie van plan is om mee te rijden moet ervoor zorgen dat ten laatste op 1 maart het verschuldigde bedrag van 29 Euro (9 Euro voor de kaart en 20 Euro voor een zitplaats) op onze rekening staat. Hiervan luidt het nummer : BE94 7332 0909 1614 met vermelding "bus Lokeren" plus het aantal personen. Mocht onze bus vroegtijdig volgeboekt zijn zal rekening worden gehouden met de datum waarop uw overschrijving is gebeurd.
Belangrijk : wie een overschrijving doet moet deze per mail bevestigen naar :
info@geelblauwdenbellys.be

PVW.