StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Naar de fichebak van oud-spelers SK Beveren.
De speler die we nu voorstellen komt uit een jong Europees land waarvan ik subjectief denk dat ze daar allemaal goed kunnen voetballen. Het zijn dikwijls technisch vaardige voetballers en welke voetballiefhebber kan daar ongevoelig voor blijven Meer weten ? Deze link brengt de oplossing.

* Wie treffen onze concurrenten dit weekend ?
Hebben OHL en WB nog concurrenten ? Met respectievelijk 23 en 22 punten liggen beide ploegen achtereenvolgens 4 en 5 punten achterop bij Mechelen en Charleroi die elk 27 punten totaliseren. Gezien het programma echter van OHl en WB is het niet voordehandliggend dat één van beide ploegen die kloof nog zal kunnen dichten, maar never say never is in weinig andere sporten zo prominent aanwezig dan in het voetbal.
Op de Freethiel vechten WB en OHL het degradatieduel van het jaar uit. Verliezen hoeft voor OHL nog geen drama te betekenen, voor WB is dat wel het geval. Knap gebaar overigens van het OHL-bestuur dat het Leuvense supportersvak op de Freethiel opkocht en aan zijn fans aanbiedt voor 5 Euro per ticket om op die manier de ploeg optimale steun te verlenen.

Rode lantaarn Bergen trekt naar Anderlecht, maar we mogen er van uitgaan dat de Draken geen kans meer maken om play-off III te ontlopen. Of dat een voor- of nadeel is ten opzichte van OHL en WB die wel vol aan de bak moeten de komende weken, laat ik in het midden.
KV Mechelen ontvangt thuis Oostende en kan zich mits winst haast zeker in veilig vaarwater begeven. Voor de kustploeg staat er maar weinig meer op het spel.
Charleroi ontvangt stormwind Standard en het zou mij verbazen dat de onthoofde Zebra's in staat zijn de Rouches iets in de weg te leggen.

PVW.