StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De top-40 van de grootste scores van SK Beveren in de hoogste afdeling.
Het schiet al flink op en vandaag zijn we aanbeland bij nummer 34.
Als ik de veelzeggende titel las, een symfonie van bewegingsvoetbal, moest ik meteen denken aan wedsrijd van SKB in Cercle die wellicht nog aan bod zal komen en waar de Ivorianen de sterren van de hemel speelden, maar afgaande op het jaartal was dat onmogelijk. Benieuwd ? Klik hier.

* Beknopt weekendoverzicht lagere reeksen.
YB SK Beveren verloor zondagnamiddag met 2-4 van Wachtebeke. Het blijft daardoor op de laatste plaats in de rangschikking, maar omdat ook de ploegen die hun voorafgaan de stand steken lieten vallen, blijft de kloof beperkt tot 2 en 3 punten.
In tweede provinciale valt er altijd wat te beleven als Destelbergen en Robby Buyens er bij betrokken worden. Ditmaal was subtopper Aalter met 1-4 te sterk voor Destelbergen.

In eerste provinciale Antwerpen liet leider Beerschot een steekje vallen tegen De kempen (1-1), maar de kloof met de nummer 2 bedraagt toch nog 9 punten. Antonia van de Snellie-brothers won met 3-1 van Gr. Katelijne en Mariekerke was met 0-2 te sterk voor het andere Katelijne.
In derde nationale B heeft Dirk Geeraerd zondagnacht zonder twijfel slecht geslapen. Berchem had een gouden zaak kunnen doen in en tegen Diegem dat 2 puntjes minder telde in de rangschikking, maar de Rooi-bewoners verloren met zware 5-1 zodat Diegem haasje-over speelt. In de A-reeks is Bornem na een doelpuntenkermis tegen Doornik (3-3) op gelijke hoogte gekomen van de buren uit Temse die met 3-2 onderuit gingen bij Gent-Zeehaven.
Londerzeel bleef met dezelfde cijfers baas over Sportkring Sint-Niklaas.
Leider Rc Mechelen met trainer Pister en achtervolger Oudenaarde sloten hun weekend af met winst en blijven met respectievelijk 54 en 50 punten de titelrace onderling uitmaken.

PVW.