StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De top-40 van de grootste scores van SK Beveren in de hoogste afdeling.
Vandaag zijn we aanbeland bij nummer 33 en moeten daarvoor terug naar het seizoen 1994-1995. Alweer een Oost-Vlaams derby met een resultaat dat niet de krachtsverhoudingen op het veld weerspiegelde. Meer weten ? Klik hier.

* Beknopt overzicht lagere reeksen.
In tweede provinciale verloor Destelbergen waar Robby Buyens trainer is met 4-0 in Kleit. Zondagavond werd op VTM in Stadion een reportage gemaakt over Destelbergen in de rubriek "onder de toren", maar de stem van Robby heb ik persoonlijk niet meteen gehoord. Wel via deze reportage aan de weet gekomen dat Fred Dupré (hij werd een paar jaar geleden nog aan WB gelinkt) bij Destelbergen speelt en er ook de u13 traint.
Nog in Oost-Vlaanderen, maar dan in de eerste provinciale viel ik toevallig op het resultaat van Petegem-Appelterre en dat sprak wel tot de verbeelding (5-5). Even in het klassement gaan neuzen en toen merkte ik op dat Petegem aan de leiding staat en dan is zo'n ouderwetse 5-5 een fantastisch resultaat voor de bezoekers uit Ninove (Appelterre) waar Wesley Sonck ongetwijfeld een aandeel zal gehad hebben in deze doelpuntenkermis.
Op hetzelfde niveau, maar dan in de provincie Antwerpen won Beerschot met 2-1 van Heikant. Mariekerke maakte geen brandhout van Houtvenne, maar de 1-0 overwinning zal zeker deugd hebben gedaan. Antonia Zoersel van de Snellie-brothers duwde Berg-en Dal nog iets dieper in de put door met 0-1 aan het langste eind te trekken.
In de nationale reeksen was er in 3B een ruime en broodnodige 4-0 overwinning van Berchem tegen Oosterzonen. In de A-reeks leed Rc Mechelen een onverwachtse 2-0 nederlaag bij Gent-Zeehaven, verloor Bornem met 2-1 in Brakel en hielden Temse en Londerzeel met 3-3 mekaar in evenwicht. Omdat Oudenaarde met forfaitcijfers won in Izegem is de spanning weer helemaal terug in deze reeks.

PVW.