StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Vandaag is het de beurt aan iemand wiens naam bij het merendeel van de Beverse supporters wel vaag een belletje doet rinkelen, maar meestal zal het daar bij blijven en daarom is zo'n fichebak van oud-spelers toch geweldig ! Meer weten ? Klik hier.

* Kan WB 8 maart 2014 op feestelijke wijze afsluiten ?
De Wase derby's, laat het ons voor de gemakkelijkheid tussen Beveren en Lokeren noemen, hebben voetbalminnend Waasland in een wat verder verleden steeds in hun greep gehouden. Het was vooral een supporterskwestie, want voor beide besturen en spelerskernen was het meestal één van de zovele beker- of competitiewedstrijden die jaarlijks op het programma stonden. Destijds kwam SK Beveren vaak als winnaar uit de strijd, maar de afgelopen jaren zijn de rollen wat omgedraaid met als pijnlijke ervaring de competitie- en bekerwedstrijd van dit seizoen waarin Waasland-Beveren 2 kansoze nederlagen leed. Maar sinds dat dubbel verlies van net voor de jaarwisseling is er toch wel wat in positieve zin veranderd voor de mannen van Bob Peeters. Met de week passen de puzzelstukjes beter in mekaar waardoor er tegenwoordig een hecht blok op het veld staat dat daarenboven het beste voetbal brengt sinds WB de stap naar de Jupiler Pro league zette.

In de voorbeschouwng van gisteren maakte ik al melding van het ontbreken bij Lokeren van Odoi en klasbak Vanaken, maar ook doelman Copa moet verstek laten gaan voor de derby. Hij liep maandag op de training met de nationale ploeg van Ivoorkust een blessure op en Lokeren wil niet het minste risico nemen met het oog op play-off I. Hierdoor mag Davino Verhulst voor de tweede keer dit seizoen in een competitiematch starten. Het wordt zeker een speciale wedstrijd voor Davino, want op de Freethiel begon voor hem een keepersverhaal dat niet altijd verliep zoals hij het zelf graag had ingevuld, maar waarin hij wel steeds is blijven geloven met als bekroning datgene wat iedereen hem zo gunt, nl. een mooie transfer. Trouwens, het Lokerse keepersgilde is met Peter Maes, Erwin, Lemmens, Boubacar Copa en Davino Verhulst bijzonder Freethiel gekleurd.

De tijd begint te korten ! Afhankelijk van wanneer jullie dit lezen zal het uur van de waarheid steeds dichterbij komen. We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Het kan een fantastische avond worden en als jullie er geen bezwaar tegen maken zou ik het liefst in stijl de feestavond ingaan.

PVW.