StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Door de samenwerking met Arsenal kwamen begin 2000 enkele jeugdige Engelse talenten op de Freethiel hun geluk beproeven. Het waren eerder derde- dan tweederangsfiguren, maar gezien het opleidingsniveau bij Arsenal was dat zeker het proberen waard. Deze link brengt jullie naar de eerste Arsenal-huurling die we in de rubriek "voor de fichebak oud-spelers van SK Beveren" voorstellen.

*Beknopt weekendoverzicht lagere reeksen.
In derde provinciale Oost-Vlaanderen leed YB SKB een nipte 1-0 nederlaag bij Kieldrecht. YB deelt nu opnieuw de laatste plaats met Beervelde, maar wordt slechts door één puntje gescheiden van een veilige veertiende plaats die voorlopig wordt ingenomen door WB St.-Niklaas.
Een reeks hoger in dezelfde provincie moest Destelbergen met 3-2 het onderspit delven bij Mariakerke. Omdat de mannen van Robby Buyens deze zespuntenmatch verloren komt Mariakerke op gelijke, maar veilige hoogte van Destelbergen.
In eerste provinciale moest Melsele op bezoek bij het Appelterre van trainer Patrick Asselman en de Sonck-brothers. Het bleef bij een score loze puntendeling.
In eerste provinciale Antwerpen gingen de Snellie-brothers op visite naar 't Kiel.
Het werd geen plezieruitstap, want Antonia verloor met 4-2.
Mariekerke en Ternesse hielden het bij een brilscore waardoor de Klein-Brabanders in de ruime subtop blijven met een puntje meer dan Antonia.

*Was dat niet een beetje uitdagen ?
Er wordt tijdens risicowedstrijden met combi-regeling door club, veiligheid en ordediensten niets aan het toeval overgelaten om wedstrijden vlot en in de meest optimale omstandigheden te laten verlopen. Daarom worden soms de gekste maatregelen genomen waarvan de grote meerderheid (de brave supporters) dikwijls het slachtoffer zijn. Na afloop van Lokeren-WB vond de Lokerse stadionomroeper het nodig om als laatste resultaat dat van OHL-Anderlecht om te roepen en daarbij fijntjes te vermelden dat "het OHL van onze Leco met 1-0 had gewonnen". Gezien de gevoeligheid van dit resultaat voor de meegereisde fans van Waasland-Beveren vond ik dit niet zo verstandig.



PVW.