StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De top-40 van de grootste scores van SK Beveren in de hoogste afdeling.
Met SK Beveren - RWDM van 18 september 1982 zijn we in onze top40 al aan nummer 31 aanbeland. Top 40-nr.31

* Bjorn Ruytinckx de gast in De Kleedkamer op Sporting Telenet.
Uitzeges van WB in Jan Breydel tegen Club Brugge en winst in Genk + prima resultaten tegen de play-off I-ploegen Standard, Zulte-Waregem en Lokeren zijn blijkbaar nog niet genoeg om een speler van onze club uit te nodigen in Extra Time. Of het nu goed of slecht gaat, er is één constante bij de programmamakers van Extra Time : dat Wase taaltje ligt ons niet en zou schril afsteken bij het keurig ABN van Bossie. Maandagavond was Bjorn Ruytinckx van OHL de gast in De Kleedkamer op Sporting Telenet en ik heb van hem 2 uitspraken onthouden die lijnrecht tegenover mekaar stonden.
In het begin van deze 35 minuten durende talkshow zei Bjorn dat een ploeg die tot nu toe nog niet kon winnen op verplaatsing, eigenlijk geen recht heeft op play-off II. Aan het einde van het programma echter was hij overtuigd dat Standard zou winnen in Beveren en OHL in Bergen.
In het absolute slot van het programma verklapte Ruytinckx dat hij wel met OHL praat over een contractverlenging, maar inmiddels ook met 2 andere eersteklassers rond tafel zit waaruit hij afleidt dat er meer appreciatie is voor zijn prestaties buiten Leuven dan aan Den Dreef waarmee hij allerminst de OHL-supporters viseerde, maar wel het bestuur.

PVW.