StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
De voorstelling van vandaag betreft een streekgenoot. Een man die zich in de jeugdreeksen bij Temse liet opmerken en zo op de Freethiel belandde. Meer weten ? Klik hier

* Beknopt weekendoverzicht lagere reeksen.
In derde provinciale E Oost-Vlaanderen was YB SKB vorig weekend al veroordeeld tot terug van herkomst, maar op de laatste speeldag legde het wel nog even het vuur aan de schenen van Heikant dat nipt de titel verloor aan Sinaai. Heikant won met 3-2, maar wel een eervol resultaat voor de mannen van Stefan Van Rumst. Een reeks hoger speelde Destelbergen met 3-3 gelijk uit bij St.-Kruis-Winkel. Drongen promoveert en Robby Buyens deed met Destelbergen waarvoor hij werd binnen gehaald, nl. het behoud verzekeren.
In de hoogste Oost-Vlaamse reeks was Petegem al geruime tijd kampioen. Appelterre met trainer Patrick Asselman en spits Wesley Sonck wist zich te handhaven. De laatste officiële wedstrijd van Wesley Sonck uit bij rode lantaarn Lochristi werd met 1-3 gewonnen.
In derde nationale B verloor Berchem met 2-0 bij leider Zaventem. Op de laatste speeldag heeft Dirk Geeraerd wellicht voldoende om het behoud te verzekeren. I de A-reeks is de spanning eveneens te snijden en valt de beslissing (onderaan althans) op de laatste speeldag. Bornem behaalde knap een 1-1 bij Aat, maar ook Hamme en St-Niklaas kwamen tot een 1-1 puntendeling.
Wetteren zakt zeker, maar Bornem en de Klaasjes maken onderling uit wie mee zakt met Wetteren en wie naar de eindronde mag.

PVW.