StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De top-40 van de grootste scores van SK Beveren in de hoogste afdeling.
Voor nummer 23 van de top 40 moeten we terugkeren naar april 1970 en de voorlaatste speeldag van het seizoen. Meer weten ? Klik hier..

* Moet WB opnieuw in de clinch met Gent.
Zaterdag jl. werd hij door de supporters nog uitgeroepen tot "Leeuw van het seizoen" en amper 2 dagen later is hij al het onderwerp van gesprek en spijtig genoeg in minder prettige zin. Zijn uitverkiezing tot beste speler van het seizoen door de supporters en het nieuws dat Ramy Gershon te kennen heeft gegeven naar Gent te willen, heeft uiteraard niks met mekaar te maken. Ramy is een schitterende voetballer die WB helaas omwille van een blessure te lang moest missen en daardoor nog in acuut degradatiegevaar kwam. Maar omdat het behoud werd verzekerd, Bob Peeters ook volgend seizoen onze coach blijft en Gershon nog een lopend contract heeft, leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar in Gent is er een aantal jaren geleden een duo terroristen ontsnapt die me maar niet kan vatten en die zich als wolven in schapevacht voordoen (De Witte-Louwagie) en zij proberen stiekem Ramy Gershon te overhalen een vierjarig contract te laten ondertekenen. De rede waarom is niet ver te zoeken, want eveneens gisteren raakte bekend dat Vanhaezebrouck de nieuwe coach van de Buffalo's wort en Gershon heeft uiteraard prima samengewerkt in Kortrijk met Hein.
Op een of andere website laat Gent-voorzitter De Witte zich zelfs ontvallen dat Gershon voor 400.000 Euro zou kunnen vertrekken bij Waasland-Beveren. Droom rustig verder Ivan !
Sowieso een vervelende zaak voor de clubleiding van WB die pas met de abonnementenverkoop is gestart en al meteen wordt geconfronteerd met dit soort ongunstige berichtgeving. Wordt vervolgd.

PVW.