StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
De Rus die we vandaag toevoegen aan de fichebak speelde in België bij Anderlecht en Germinal, maar zijn korte passage op de Freethiel was geen succes. Toch zullen de meeste van jullie zijn naam meteen herinneren, niet zo zeer zijn daden. Meer weten ? Klik hier.

* Fandag haast zeker op zondag 20 juli.
Helemaal zeker is het nog niet, maar de kans is wel bijzonder groot dat de fandag van dit jaar doorgaat op zondag 20 juli. Uiteraard wordt er achter de schermen flink gebrainstormd om een zo boeiend mogelijk programma samen te stellen, maar ik denk dat toch vooral gezelligheid het hoofdthema zal zijn. Natuurlijk volgt op de website van Waasland-Beveren de komende weken hierover nadere informatie, maar ik zou ondertussen de aanvankelijk vooropgestelde datum van zondag 13 juli in het dun noteren en 20 juli in het vet met nog een klein vraagteken er achter.

* Competitie hervat in het weekend van 25, 26 en 27 juli.
Het is oud nieuws, maar het kan evenmin kwaad nog eens te herhalen dat het nieuwe seizoen begint in het weekend van vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juli. Het weekend daarvoor staat de Super Cup op het programma tussen Anderlecht en Lokeren. In principe was het de bedoeling dat de spelers van WB omstreeks 17 juni verzamelen voor medische testen, want ik geloof niet dat het aanstellen van een opvolger voor Bob Peeters hierin verandering zal brengen.

PVW.