StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Van 95 procent van de spelers die in de fichebak worden opgenomen kan ik meestal voor de vuist weg nog wat vertellen, maar voor de speler die vandaag wordt toegevoegd heeft diep graven in mijn geheugen niks opgeleverd en dus heb ik de fiche van Geert met de nodige aandacht doorgenoen. Meer weten ? Klik hier.

* Tim Bavré opgenomen in de technische staf.
Het zal misschien vorig jaar officieel ook al zo geweest zijn, maar bij de samenstelling van de technische staf de voorbije week, werd ditmaal ook uitdrukkelijk de naam van beloftencoach Tim Bavré genoemd. De gentenaar slaagde er in met zijn groep afgelopen seizoen play-off I bij de beloften te halen en samen konden ze zelfs enkele keren stunten. Geen idee of er in de praktijk veel zal veranderen, maar sowieso een goeie zaak vind ik dit. De sportieve capaciteiten van Tim juist inschatten laat ik liever over aan mensen die op dat vlak deskundig zijn, maar wat ik van Bavré met zekerheid weet is dat hij een heel correct iemand is die zijn afspraken tot in de puntjes nakomt en dat is in het voetbalwereldje geen evidentie. De voorbije 2 seizoenen heb ik met Tim wekelijks na afloop van de beloftenwedstrijd een babbel gehad voor een verslagje op onze website en in die periode heb ik hem leren ervaren als een enthousiast en gedreven vakman.

En als Van Geneugden en De Corte recht hebben op een vermelding, wil ik daarop geen negatieve uitzondering maken voor onze beloftentrainer. Tof dat je blijft Tim !

PVW.