StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De top-40 van de grootste scores van SK Beveren in de hoogste afdeling.
We zijn stilaan op weg naar de top-10 en voor de wedstrijd van vandaag keren we terug naar een stralende lenteavond in mei 1985 voor een wedstrijd tegen Rc Jet. En elke wedstrijd heeft zo zijn verhaal. Ditmaal leren we wat SK Beveren, ondanks veel schitterende tijden, meermaals mocht ondervinden, nl. als men in de hoek zit waar de klappen vallen, men niet op het minste tikkeltje meeval moet rekenen. In het nu volgend verslagje kruipt Racing Jet even in het kleeddie SKB in zijn laatste levensjaren zo vaak heeft aangetrokken. Meer weten over nummer 14 in de lijst ? Klik hier.

* Vanavond is er WB-ZW.
Het zou een heel toffe affiche kunnen zijn voor een vriendenwedstrijd, misschien zelfs al een beetje een voorzichtige waardemeter voor wat eind juli te gebeuren staat, Maar niks daarvan !
Er zit elke dag versterking aan te komen, maar zolang deze uitblijft en omdat het gaat over de meest cruciale plaatsen in het elftal, verliezen oefenwedstrijden hun laatste greintje geloofwaardigheid. Uiteraard weten we dat er aan oefenmatchen geen of heel weinig belang moet worden gehecht voor wat betreft het resultaat, maar ik mag toch aannemen dat een coach in dergelijke vriendenwedstrijden oog heeft voor groeiende automatismen, de fysieke evolutie die spelers doormaken en in welke mate nieuwkomers omgaan met hun nieuwe omgeving enz.
In dat geval moet Vangeneugden toch met de handen in het haar zitten nu op amper 3 weken voor het begin van de competitie nog een handvol sterkhouders moeten ingepast worden.
Ook Zulte-Waregem zag in het tussenseizoen kleppers als Defauw, Hazard en Kums vertrekken, maar we hebben zelf al zorgen genoeg op dat vlak om ook nog eens medeleven te voelen met de tegenstander van vanavond. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van FCN Nieuwkerken en begint om 19 uur. Supporters van Waasland-Beveren die een abonnement hebben besteld kunnen deze oefenmatch gratis bijwonen wanneer ze zich aan de loketten melden en op de abonneelijst van de club staan vermeld en ook hebben betaald.

PVW.