StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Zin in een gezellig avondje Freethielvrienden Bornem ?
Nu vrijdag 1 augustus om 20 uur gaat in ons lokaal Brasserie 't Kasseibaantje (Hingenesteenweg 105 te Bornem) onze eerste ledenvergadering/sportavond van het nieuwe seizoen door. Ook niet-leden zijn van harte welkom op deze sportavond met als gasten teamchef Danny De Maesschalck en uit de technische staf van Waasland-Beveren verwelkomen we Alex Czerniatynski. Het wordt een boeiende babbel en naast WB zal er ongetwijfeld ook een woordje gewisseld worden over het voorbije WK in Brazilië waarover onze beide gasten zeker een mening zullen hebben. Maak kennis met de familieclub van de Freethielvrienden en breng een bezoekje aan de gezellige Brasserie 't Kasseibaantje waar overheerlijke cocktails te verkrijgen zijn en een uitgebreide keuze aan snacks en borrelhapjes op de kaart staan. Tot vrijdag !

* Cédric D'Ulivo geruime tijd aan de kant.
Hij begint stilaan een ferme pechvogel te worden. Cédric D'Ulivo zal vermoedelijk een tweetal maanden in de lappenmand vertoeven en dat is alweer een streep door de rekening van Ronny Vangeneugden die wellicht andere posities op het oog had dan een rechtsachter om zijn team te versterken. Jorn Vermeulen is een behoorlijk alternatief, maar tussen regelmatig invallen of er wedstrijd na wedstrijd moeten staan, zit een wereld van verschil.

* De top-40 van de grootste scores van SK Beveren in de hoogste afdeling.
Met nr 11 keren we terug naar het seizoen 1984-1985 en het zal niemand verbazen dat dit onvergetelijke jaartallen zijn uit de geschiedenis van SK Beveren. Een wedstrijd uit maart 1985 en wat zouden we deze en de volgende wedstrijden van die jaargang nog eens graag herbeleven. Herr Schönberger haalde zijn beste niveau boven en dan is genieten het codewoord. Meer weten ? Klik hier.

PVW.