StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Jonge mensen die door een ongeval of ziekte in de fleur van hun leven noodgedwongen afscheid moeten nemen van het aardse bestaan, het is dagelijkse kost, maar als het een sporter betreft wordt er net dat tikkeltje meer aandacht aan besteed. De speler die Geert vandaag aan de fichebak toevoegt vertoefde slechts één seizoen op de Freethiel en kon door omstandigheden zijn driejarig contract niet uitdienen in het Waasland. Een fiche die jullie zeker moeten lezen omdat zij de betrekkelijkheid van de sport ten opzichte van gezondheid sterk relativeert. Meer weten ? Klik hier.

* Nog enkele echo's na Lokeren-WB.
Maandag op vriendenbezoek geweest bij supporters van Lokeren en zij vonden ons nr 27 (Hugo Sousa) best meevallen. Ook Amido Balde zou niet misstaan om in de luchtduels het gemis van de vertrokken Harbaoui te doen vergeten. Mooi gebaar vond ik dat Jordan Remacle die uiteindelijk maar een half jaar op de Freethiel voetbalde, na afloop van de wedstrijd in Lokeren even de Beverse supporters ging groeten. Een toenaderingsgebaar nu hij in Lokeren voorlopig niet op een vaste stek kan rekenen ?

* Bornem en YB Beveren pakken een punt.
In derde klasse was het Bornem van Bart Selleslags goed op weg om de 3 punten in het eigen Breevenstadion te houden, maar een 2-0 voorsprong werd alsnog uit handen gegeven (2-2). In vierde provinciale Oost-Vlaanderen was er een heuse topper tussen 2 ambitieuze titelpretendenten uit groot-Beveren. Haasdonk en YB Beveren hielden het op een brilscore, maar zien in de rangschikking Moerbeke niet verder uitlopen na een 1-1 tegen Kruibeke. Van al die gelijke spelen maakte Eksaarde wel gebruik om zich naast koploper Moerbeke te nestelen met 25 punten en dat zijn er 3 meer dan het elftal van Stefan Van Rumst.

PVW.