StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Voor de goede orde : ik heb wel eens mails ontvangen van oud-spelers van SK Beveren die opmerkten dat zij niet voorkwamen in de alfabetische lijst van onze fichebak.
Verklaring hiervoor is dat onze fichebak enkel spelers bevat die voor SK Beveren in eerste klasse hebben gespeeld. Misschien maakt Geert De Vreese er ooit eens werk van om ook de spelers die voor SKB aantraden in tweede te bespreken, maar dat wordt een hele klus en we zijn al bijzonder opgetogen dat hij voor ons 295 fiches heeft uitgewerkt van spelers die het shirt van Geel-Blauw droegen in de eerste afdeling.
Spelers in lagere reeksen halen is volgens mij niet meer risicovol dan er eentje gaan zoeken in bv. Guinee-Bissau, want dat kost sowieso een pak geld en het doorbreken moet evenzeer worden afgewacht. Het parcours van de speler die we vandaag toevoegen deed mij een beetje denken aan de manier waarop Renaud Emond op de Freethiel belandde, maar helaas kon deze van Tilleur-Luik afkomstige speler het niet waarmaken en dat ondanks het feit dat Beveren hem bij een toenmalige tweedeklasser ging halen. Meer weten ? Klik hier.

PVW.