StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.

Zonder twijfel hebben alle fiches in deze rubriek hun nostalgische waarde. De ene al wat meer dan de andere, maar voetbal is een sport die het van zijn collectiviteit moet hebben en precies daarom is het zo belangrijk geen enkel stukje van de puzzel te vergeten. De fiche die we vandaag toevoegen is toch wel een bijzondere waarvan ik zeker ben dat de iets oudere bezoekers van onze website hem tweemaal gaan lezen. Wanneer ik als tip "filmster" zou meegeven zullen velen meteen denken aan Jean-Marie, maar het gaat wel degelijk nog veel verder. Meer weten ? Klik hier.

* Vanuit Bornem mee met de bus naar Lierse ?
Er zijn niet zoveel zekerheden in de sport, maar dit is er eentje. Op zaterdag 24 januari om 20 uur speelt Waasland-Beveren een levensbelangrijke wedstrijd op het Lisp tegen Lierse. Er vertrekt die dag een bus vanuit ons lokaal Brasserie'’t Kasseibaantje, Hingenesteenweg 105 te Bornem. Wie uit de buurt is en zin heeft om mee te rijden stuurt een mailtje naar :
info@freethielvrienden.be
en schrijft 9 Euro over per persoon die geen lid is naar rekeningnummer : BE94 7332 0909 1614. Met vermelding (Lierse-WB, 24 januari) + de namen van de personen die meerijden.
We verzamelen om 18 uur in ons lokaal en de bus vertrekt een kwartiertje later zodat we tijdig in Lier zijn en er rustig op onze bus nog een pintje kunnen drinken.

PVW.