StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.

Werd als jeugdspeler door SK Beveren midden de zeventiger jaren opgehaald bij Standaard Wetteren en ontwikkelde zich in die mate dat hij door insiders een toekomst met mogelijkheden werd voorspeld. Dikwijls leggen spelers te lang de lat hoog, maar in dit geval hebben we te maken met een speler die de lat misschien iets te snel beneden zijn niveau posteerde. Meer weten ? Klik hier.

* Per autocar vanuit Bornem naar Lierse-WB.

Ongeacht het resultaat van de wedstrijd zaterdag tegen Zulte-Waregem, wacht Waasland-Beveren volgende week zaterdag 24 januari een wellicht richtingaangevend duel in Lier. Voor deze belangrijke wedstrijd zijn er nog plaatsen beschikbaar op onze supportersbus die vanuit Bornem (Brasserie TKasseibaantje, Hingenesteenweg 105) vertrekt. Wie geen lid is en wenst mee te rijden betaalt 9 Euro en kan zich kenbaar maken via : info@freethielvrienden.be waarna de gegevens om over te schrijven per mail zullen worden bezorgd.

* Geeft weinig centen een gevoel van solidariteit ?

Afgelopen dinsdag oefende WB achter gesloten deuren op de Bosuil tegen Antwerp. Zulke vriendschappelijke wedstrijden worden wel vaker stiekem afgesproken om organisatiekosten te besparen, maar een vriend merkte op dat het vaak clubs zijn die het financieel bijzonder moeilijk hebben die zulke initiatieven nemen. Vorige week was Rc Mechelen tegenstander van WB en dus dinsdag Antwerp en dat zijn toch, samen met WB en het lijstje is ongetwijfeld langer, ploegen die het niet te breed hebben. En solidariteit maakt soms spontaan iets los bij mensen. Onlangs hoorde ik dat Kortrijk zowat de enige ploeg is die virtueel play-off I speelt en niet op een buitenlandse winterstage trekt. Dat wekt bij mij extra sympathie los voor Yves Vanderhaeghe en co.

PVW.