StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Veel van de spelers die ik hier mag inleiden en die door Geert De Vreese worden voorgesteld, doen meteen een belletje rinkelen. De man die we vandaag toevoegen heeft nochtans een in het Waasland veel voorkomende naam en hij is ook een man van de streek, maar verder raakten mijn herinneringen niet en dus met interesse de fiche van Geert doorgenomen. Meer weten ? Klik hier.

* Yellow Blue stunt, Bornem sterk tegen Temse..
2015 kan voorlopig niet stuk voor de manne van Stefan Van Rumst. Yellow Blue won zaterdagavond de topper tegen leider Eksaarde met 2-0 en doet weer helemaal mee voor de prijzen, zelfs de meest begeerde. De nieuwe koploper is Rupelmonde dat 2 punten meer heeft dan Eksaarde. Dan volgt op 5 punten een trio met Moerbeke, Sombeke en YB. Stefan Van Rumst pakte met zijn mannen 9 op 9 in 2015 en incasseerde volgens mij nog geen tegendoelpunt. Bijkomend prettig is dat de ziekenboeg die eind vorig jaar overbevolkt was, stilaan begint leeg te lopen en dat biedt uiteraard perspectief. Volgende week trekt YB naar Robur Moerzeke.

Het klikt steeds beter tussen Bart Selleslags en Bornem, maar Selma (vrouw van Bart) moet zich geen zorgen maken. Bornem nadert stapsgewijs de middenmoot en hield zondag het sterke Temse op 0-0. Als Breeven gespaard blijft van een blessuregolf wordt er ook volgend seizoen zeker derdeklassevoetbal gespeeld in onze gemeente. Aan een knappe reeks is ook Robby Buyens met Sint-Niklaas bezig. De Klaasjes wonnen dit weekend met 0-2 in Knokke (Lippens en Van Lijsebetten aan één bestuurstafel, dat moet vonken hebben gegeven) en hebben inmiddels een kloof geslagen van 6 punten op een drietal achtervolgers. Zou er volgend seizoen een derby bijkomen in derde klasse ?

PVW.