StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
De speler die we vandaag aanreiken werd begin de tachtiger jaren telkens in één adem genoemd met Hans Christiaens als opkomende jeugdtalenten die over de potentie beschikten om het te maken in ons voetbal. Hans maakte die verwachtingen waar, de nieuwkomer in de fichebak vandaag deed dat niet. Maar hij kon echt wel voetballen hoor en had misschien als nadeel dat hij te snugger was voor het soms bedenkelijke voetbalmilieu. Hij schopte het alleszins verder in het financiële wereldje dan in het voetbal en dat heeft hem volgens mij ook geen windeieren gebracht. Klik hier.

* Stem op onze Bornemse favoriete barkeeper!!!
Dit jaar neemt onze lokaalhouder Yannick deel met 't Kasseibaantje aan de DRAUGHT MASTERS, een wedstrijd georganiseerd door INBEV.
Bedoeling van het hele gebeuren is om na provinciale rondes verder te kunnen doorstoten naar het BK. Naast dit gebeuren zit er ook nog een wedstrijd verbonden om de klanten te kunnen bedanken (met heerlijk getapte stella's) en hiervoor zijn jullie stemmen nodig!

Graag iedereen GRATIS smsen naar 8850 met als boodschap BE STELLA 155.
Er kan per GSM-nummer slechts één geldige stem worden uitgebracht.
Je kan ook nog stemmen via facebook : ga naar tkasseibaantje en like de pagina van Yannick Smet.
Indien onze barkeeper in de prijzen valt en er wat te vieren valt in ons lokaal, worden jullie ongetwijfeld op de hoogte gehouden via deze weg en betrokken in de feestvreugde. Met zijn allen dus een gratis stem uitbrengen, het zij per sms, hetzij via facebook.

PVW.