StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Ex-WB'ers geven hun visitekaartje af.
Jorn Vermeulen en Dylan De Belder, beiden tot voor kort in loondienst van Waasland-Beveren, hebben hun debuut voor hun nieuwe club niet gemist.
Dylan De Belder scoorde op het veld van Patro Eisden de gelijkmaker voor Lommel en dat doelpunt leverde een puntje op voor de Noord-Limburgers.
Ook het doelpunt van Jorn Vermeuleln met Deinze op het veld van Heist was goed voor een 1-1 puntendeling. Van een droomstart gesproken voor beide spelers.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Deze gewezen landskampioen kwam in de herfst van zijn carrière het Beverse middenveld bevolken vanuit Germinal Ekeren en hij deed dat ver van slecht. Het was een type speler waarvan ik steeds het gevoel had : die hadden we een paar jaar eerder moeten pakken. De kampioenstitel mocht hij met Lierse vieren, maar vreemd genoeg ging hij daarna bij onze Lokerse buren voetballen. Een nog een tip : hij voetbalde zelfs bij een Noorse ploeg (Valerengen) wiens pad SK Beveren kruiste tijdens een Europese campagne. En waarmee hij thans aan de kost komt ? Hij heeft samen met zijn vrouw een landbouwbedrijf gespecialiseerd in het kweken van kalveren. Klik hier.



PVW.