StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Zin in een lekker bordje spaghetti Marc ?
Het was toch wel even schrikken toen ik maandagochtend in het sportnieuws hoorde dat de volledige selectie van Luxemburg ziek was geworden na het eten van spaghetti in Wit-Rusland. In die mate zelfs dat de wedstrijd tegen Wit-Rusland met een dag moest worden uitgesteld.
Dinsdagavond werd de uitgestelde wedstrijd alsnog afgewerkt en misschien hoeft het niet te verbazen dat de Wit-Russen met 2-0 wonnen. Mijn eerste reactie maandag was in ieder geval, laat ons hopen dat Laurent Jans zich tijdig en gezond weer kan melden op de Freethiel voor de topper tegen Oostende. Anderzijds is het toch bizar dat in een tijdperk waarin er met schrikwekkende bedragen wordt gegoocheld (ook in die landen hoor) dergelijke zaken nog kunnen voorkomen. Enfin Meneer Coucke, wij zijn op de Freethiel altijd heel gastvriendelijk en hebben nog een overschotje spaghetti van een feestje bij de jeugd een paar maand geleden. Als jullie het zien zitten om vrijdagavond al af te zakken naar Beveren, slaapgelegenheid is er in de buurt genoeg !
We zullen het maar sportief houden zeker en hopen op 2 topfitte teams, want dat is een belangrijke voorwaarde om een echte cupmatch te verwachten.

* Rij met de Freethielvrienden mee naar STVV !
Bij voldoende belangstelling leggen de Freethielvrienden Bornem op 3 oktober een bus in naar Sint-Truiden. Wie in de buurt van Bornem of omstreken woonachtig is en zin heeft om mee te rijdden en te genieten van een ongetwijfeld sprankelende pot voetbal, graag ! Stuur een mailtje naar info@freethielvrienden.be en als maandag of dinsdag de knoop is doorgehakt laten wij jullie eveneens per mail iets weten. In die mail zullen tevens de instructies staan hoe in te schrijven. Als service voor de mensen die meerijden bieden wij telkens aan om vooraf de tickets in Beveren te gaan halen.
Wat wel vast staat is dat de Freethielvrienden Bornem op zaterdag 28 november een bus inleggen naar Kortrijk. Ook hiervoor zou het leuk zijn voldoende belangstellenden te verzamelen en dat kan via het gekende infoadres van onze supportersclub. Het is nog vroeg, maar zowel voor jullie als voor ons organisatoren is het handig op tijd te weten waar we aan toezijn. En uiteraard zullen de ingeschrevenen per mail op de hoogte worden gehouden vanaf wanneer zij kunnen in- en overschrijven.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Van de aanvaller die we vandaag aan de fichebak toevoegen heb ik wijlen Jan Wauters op de radio ooit eens horen zeggen dat hij een Cruijff-achtige crochet in de benen had. Nu had Jan soms wel een verregaande fantasie, maar hij kende wel iets van voetbal natuurlijk. Toch was het inderdaad een raspaardje van het zuiverste gehalte, maar wellicht net iets te freel om bij een topclub te slagen, al probeerde Standard het wel. Geen toeval dus dat een liefhebber van het technisch verfijnd voetbal zoals Johan Boskamp deze Buffalo naar de Freethiel haalde. Meer weten ? Klik hier.



PVW.