StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Boek 80 jaar KSK Beveren gaat als zoete broodjes van de hand.
Het fantastisch hebbeding voor elke supporter van KSK Beveren lijkt een schot in de roos te worden. Althans, afgaande op de bestellingen die ik via onze supportersclub Freethielvrienden Bornem binnen krijg. Ik heb zelfs meerdere geïnteresseerden die tot 3 exemplaren hebben besteld. Uiteraard houden de meesten een exemplaar voor zichzelf, maar blijkbaar zien heel wat supporters er een uitstekend cadeau in om er iemand met veel Beverse sympathie mee te plezieren en dat is gezien de eindejaarsperiode die er over enkele maanden weer aankomt, niet slecht bekeken.
Geïnteresseerden in het boek kunnen een mailtje sturen naar info@freethielvrienden.be en wij laten dan per mail weten op welk rekeningnummer kan worden overgeschreven en welke de beste plaats van afspraak is om het boek te overhandigen.

* Vrije speler met Anderlecht- en Standardverleden komtnaar W-B.
Tortol Lumanza, een 21-jarige middenvelder die enkele weken geleden zijn contract ontbonden zag bij Standard, heeft een akkoord bereikt met Waasland-Beveren. Lumanza die een boezemvriend van Junior Malanda was, wordt aanzien als een talentvolle voetballer, maar op de lijst van gemakkelijke jongens komt zijn naam niet voor. Lumanza kreeg zijn opleiding bij Beerschot en speelde een tweetal jaar geleden één seizoen voor STVV waar hij 29 keer in de basis stond en 3 goals maakte. Thans werkt hij al een tijdje aan zijn achterstallige conditie onder leiding van kine David Bombeke.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Het is opnieuw de beurt aan een rasecht Beverenproduct om onze fichebak te vervoegen. Hij zou uiteindelijk slechts tot 3 selecties komen voor het fanion van SK Beveren, maar dit cijfer moet flink gerelativeerd worden als men weet dat deze middenvelder het moest opnemen tegen kanjers als Schönberger, Hofkens, Truyens enz. Geen cadeau omdat vaak vergelijkingen worden gemaakt en dan is het geen oneer om gewogen te worden en iets te licht bevonden. Dat betrokkene van SK Beveren naar derdeklasser Bornem verhuisde was mij al wat ontgaan en daarom is er de fichebak om dit alles nog eens rustig te kunnen nalezen. Meer weten ? Klik hier.



PVW.