StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Onze fichebak krijgt vandaag het gezelschap van een Poolse aanvaller die een jaar of 15 geleden op de Freethiel neerstreek en werd aanbevolen door zijn manager Lubanski. De naam Lubanski schept al meteen verwachtingen, maar die waren enigszins misplaatst. Als ik de man zijn palmares bekijk sinds hij Beveren verliet ziet dat er niet eens zo slecht uit, maar verontrustend is het groot aantal clubs waarvoor hij speelde waaruit ik durf afleiden dat hij nergens veel langer dan een jaar bleef zoals in het geval met SK Beveren. Meer weten ? Klik hier.

* Ze willen toch zo graag Europees spelen meneer !
Enkele bedenkingen bij het Europees voetbal van afgelopen week. In hun jacht op een Europees ticket doen clubs alsof zij de hoofdprijs bij de loterij hebben gewonnen en lijkt alles rozegeur en maneschijn, maar de balans na 2 speeldagen valt met 2 op 18 wel bijzonder pover uit voor onze Belgische deelnemers. Ik heb mij zelfs afgevraagd waaraan er buiten het oprapen van extra centen plezier wordt beleefd als ik de diverse commentaren hoorde : de ene zijn spelers hebben onvoldoende slaap gehad, bij de andere was het patattenveld de schuldige en in Brugge kreeg men het Deense statistiekenploegje niet onder de knie. Wat doen profs de god ganse dag vraagt een mens zich soms af, want van Midtjylland was geweten dat zij tegen een hoog percentage scoren op stilstaande fase en toch lukte het de Denen tweemaal gebruik te maken van hun sterke wapen. Toeval volgens Philip Joos, maar toch straf ! Diezelfde Philip Joos liet zich in zijn wedstrijdverslag ontvallen dat Gent veruit de beste Belgische ploeg was op dit moment en kandidaat nummer 1 om zichzelf op te volgen als landskampioen. Ik ben het er mee eens dat de Buffalo's tegen Zenit een zeer verdienstelijke partij hebben gespeeld en verlies niet hoefde, maar wat de Gentenaars afgelopen weekend op de Freethiel lieten zien was een kampioen onwaardig, maar dan zullen plots de 1-3 winstcijfers weer tellen zeker ? Elke keer opnieuw blijven de media en clubleiders dezelfde fout maken alsof ze nooit gehoord hebben van het spreekwoord : "één zwaluw maakt de lente niet.".
Laat ze eerst maar eens proberen een goeie prestatie (die hebben Gent en Anderlecht in hun eeste match wel degelijk geleverd) te bevestigen en dan aan grootsprekerij te doen.

PVW.