* Bornem pakt puntje bij Twee-Akren, Yellow Blue haalt fors uit.
Yellow Blue heeft zijn supporters eindelijk nog eens verwend. Tegen een rechtstreekse concurrent werd vlot met 5-2 gewonnen, maar daar zag het aanvankelijk niet naar uit. De thuisploeg voetbalde een pak kansen bijeen, maar ging daar slordig mee om en miste o.a. een penalty. Op een schaarse counter kwam Gerda Sint-Niklaas zelfs 0-1 voor, maar nog voor de rust zette de mannen van Stefan Van Rumst de scheve situatie recht (2-1). In de tweede helft liep YB vlot uit tot 4-1 en daarna maakte beide ploegen elk nog een doelpuntje zodat na 90 minuten de bordjes 5-2 aangaven en YB in het klassement een goede zaak doet en naar een gedeelde twaalfde plaats klimt.
In de derde klasse deed Bornem er goed aan niet te verliezen uit bij Twee-Akren en dat gebeurde ook niet. Het werd een 1-1 gelijkspel waardoor de mannen van Bart Selleslags zich voorlopig weinig zorgen hoeven te maken. Met Aalst tegen Sint-Niklaas stonden Dirk Geeraerd en Robby Buyens tegenover mekaar en het was Sint-Niklaas dat ietwat verrassend de 3 punten meenam uit de carnavalsstad (1-2). Knap van Buyens en co en meteen de eerste nederlaag van Dirk Geeraerd met de Ajuinen.

* Voor de fichebak oud-spelers KSK Beveren.
Spelers toevoegen aan onze fichebak die inmiddels overleden zijn, het is een wat speciale gewaarwording, maar helaas ook de normale gang van het leven. Gelukkig vormen zij in dit fantastisch archief een kleine minderheid en vandaag mag zo’n betreurde afkomstig uit de Diksmuidse deelgemeente Pervijze de fichebak komen vervoegen. Een linksbuiten die door werkomstandigheden van AS Oostende de toestemming kreeg om voor SK Beveren te komen voetballen. Waren dat nog eens sportvriendelijke tijden ! Meer weten ? Klik hier.