StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Bij clubs met financi&eullle problemen (het zijn uitzonderingen die daar nog nooit mee af te rekenen hadden) gebeuren vaak de gekste dingen. Ze zijn een gemakkelijke prooi voor malafide figuren die de hemel beloven, maar meestal de hel dichterbij brengen. Eind de negentiger jaren was er in Beveren sprake van een AKA-groep die centen en spelers beloofde (achteraf bekeken denk ik dat ze eerder centen zochten om hun spelers te betalen) en die groep leverde op de Freethiel een Engelsman af die best mooie adelbrieven kon voorleggen, maar avonturen zijn vaak kort en gedoemd om te mislukken en dat was hier zeker het geval. Meer weten ? Klik hier.

* Bornem neemt mooi punt mee uit La Louvière.
Zaterdagavond heeft derdeklasser Bornem een belangrijk puntje meegebracht vanuit La Louvière. De Wolven namen een sterke competitiestart, maar zijn ondertussen teruggevallen naar een vijfde plaats, terwijl Bornem met een elfde plaats en 16 punten afstevent op een rustig seizoen en gezien de mogelijkheden van de club is dat het hoogst haalbare voor Bart Selleslags.
In derde provinciale Oost-Vlaanderen stond Beervelde tegen Yellow Blue op het programma, maar de burgemeester van Lochristi gaf geen toestemming om de wedstrijd dit weekend te spelen zodat de KBVB zich moet buigen over een nieuwe datum. Vorige week raakte ook bekend dat Yellow Blue de vroegtijdig stopgezette match tegen Wachtebeke met 0-5 verliest en kreeg het daarenboven een boete van 1500 Euro waarvan 500 Euro effectief. De kans is zeer reëel dat YB in beroep gaat, dus wordt vervolgd !

PVW.