StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Zin om vanuit Bornem mee te rijden naar Kortrijk ?
Volgende week zaterdag 28 november wordt Waasland-Beveren verwacht in het Guldensporenstadion van Kortrijk. Voor deze verplaatsing legt supportersclub Freethielvrienden Bornem een bus in die om 18 uur vertrekt aan ons lokaal Brasserie het Kasseibaantje, Hingenesteenweg 105 te Bornem. Wie interesse heeft om in Bornem op onze bus te stappen kan zich melden via info@freethielvrienden.be en ontvangt kort daarop een mailtje terug met de nodige info. Een niet-lid betaalt 10 Euro voor de bus, een ticket in Kortrijk kost 20 Euro voor een volwassene.

* Yellow Blue laat kostbare steek vallen.
Gisteren in het weekendoverzichtje had ik nog geen nieuws van YB, maar dat zetten we vandaag recht uiteraard. De mannen van Stefan Van Rumst deden een slechte zaak door bij een rechtstreekse concurrent (St.-Pauwels) met 2-0 te verliezen. Yellow Blue staat voorlopig maar 2 puntjes meer voor op de voorlaatste plaats en doet er goed aan komend weekend op de Freethiel de punten thuis te houden tegen Verrebroek dat 4 punten bonus heeft ten opzichte van YB.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Opnieuw een Ivoriaanse verdediger die de fichebak komt vervoegen, maar zijn voetbalnaam klinkt een stuk beter dan zijn voetbaldaden tussen de lijnen waren. Hij streek tijdens de winterstop van het seizoen 2004-2005 neer op de Freethiel om monument EbouĂ© te doen vergeten, maar het bleef bij tevergeefse verwachtingen. In anderhalf seizoen KSKB kwam de betrokken verdediger aan één enkele selectie voor een competitiewedstrijd en dat lijkt mij weinig om van zo ver te komen. Symbolisch voor zijn Bevers avontuur was misschien wel dat hij in die ene keer dat hij aan de aftrap verscheen na rust met 2x geel werd uitgesloten. Meer weten ? Klik hier.



PVW.