StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Greg Van Avermaet trapt W-B tegen Standard af.
Gisteren had ik het er in mijn voorbeschouwing over dat de Freethiel zich verheugt op de komst van wielerkampioen Greg Van Avermaet die de match tussen Waasland-Beveren en Standard op gang mag trappen en hopelijk werkt de aanwezigheid van Greg inspirerend voor de Wase spelers.
Wie Greg en Ellen vergezellen deze avond is ook al een gewezen jeugdspeler van KSK Beveren, nl Siebe Van Damme, broer van standardspeler Jelle. Overigens, ook Jelle speelde een tijdje in de jeugd van KSKB.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Een rasecht Bevers jeugdproduct geboren op 19 juni 1950. Een centrale verdediger die moest opboksen tegen clubmonumenten als Freddy Buyl en de inmiddels betreurde Paul Van Genechten. Onbegonnen werk dus waardoor hij na 2 seizoenen eieren voor zijn geld koos en de Freethiel verliet, maar hij nam wel in zijn bagage 9 selecties in eerste klasse mee plus een kampioenstitel in de tweede klasse (seizoen 1972-1973), weliswaar niet als titularis. Het Waasland was zijn geliefkoosd terrein, want gedurende zowel zijn spelers- als trainerscarrière bleef hij in het Waasland. Meer weten ? Klik hier.



PVW.