StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Sportavond afgevoerd.
De geplande sportavond van aanstaande donderdag 17 december die zou doorgaan in het Themacafé met als gasten ondervoorzitter Dirk Huyck, trainer Stijn Vreven en de spelers Laurant Jans en Merveille Goblet, werd afgevoerd en verplaatst naar een nog nader te bepalen datum in januari waarbij wordt gedacht aan een combinatie infoavond/nieuwjaarsreceptie.
Mag ik persoonlijk deze bedenking maken : ik vind het vreemd dat het initiatief voor een sportavond vanuit de club moet komen en niet vanuit de Supportersfederatie zelf. Ik ben reeds lang geen vragende partij meer voor het op regelmatige basis organiseren van een sportavond, maar in een bruisende familieclub met de omvang van Waasland-Beveren moet het toch probleemloos lukken om twee- of driemaandelijks een drietal boeiende sprekers op te voeren waarmee kan worden ingespeeld op de actualiteit.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Het gebeurt mij niet zo vaak een speler te moeten inleiden waarmee ik via de fiche van Geert heb kennis gemaakt. Eentje dan nog die opgroeide in de Klapperstraat en als een belofte werd bestempeld in de jeugdreeksen, maar het nooit verder schopte dan een viertal selecties in het fanion. Wat ik mooi vind aan deze fiche is dat deze voetballer na één seizoen bij de hoofdmacht van KSK Beveren te hebben vertoefd en daarin 4 keer werd geselecteerd, het seizoen daarna de stap zette naar eerste provinciale (Hoboken). Wat ik daar mooi aan vind ? Gewoon het feit dat iemand, ondanks de verwachtingen die zijn entourage koesterde, zijn neus niet ophaalde om van eerste klasse naar eerste provinciale af te zakken en daar zijn voetbalgeluk te zoeken en hopelijk ook te hebben gevonden. Klik hier.



PVW.