StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Voor de fichebak oud-spelers SK Beveren.
Als beloftespeler debuteren in het eerste elftal in een seizoen waarin 3 hoofdtrainers werden versleten en klikjesvorming nooit van de baan was, ik denk dat de man die we vandaag toevoegen zich destijds iets anders had voorgesteld van zijn grote debuut. Dit door SK Beveren bij Standaard Wetteren op 10-jarige leeftijd ontfutselde talent kon nooit doorbreken op de Freethiel, maar is misschien ook wel een beetje het slachtoffer geworden van zijn polyvalentie. Misschien is het nog steeds het geval, tot vorig seizoen was hij betrokken bij de jeugdwerking van Waasland-Beveren. Meer weten ? Klik hier.

* Voetbal in derde nationale en provinciale.
Yellow Blue heeft na een 2-3 ruststand met 2-4 gewonnen in en tegen De Klinge en stijgt in het klassement van plaats 9 naar plaats 8. Volgende week ontvangt het op de Freethiel het zwalpende St.-Pauwels van sportief directeur Marc Van Britsom.
In derde klasse A zorgde van de ex-trainers die werkzaam waren op de Freethiel Dirk Geeraerd voor het beste resultaat. Zijn Aalst verpulverde Twee Akren met 1-5. Bart Selleslags speelde met Bornem 2-2 gelijk in Gullegem en dat is een knappe uitslag.
Robby Buyens trok met 1-0 aan het kortste eind in Dender dat daardoor opnieuw op titelkoers zit met een puntje achterstand op Hamme. Nu is Buyens nog nooit coach op de Freethiel geweest,, maar ik weet zeker dat een jongensdroom in vervulling zou gaan als dat er ooit van komt en zijn spelersverleden, evenals een pak ervaring in de derde en vierde klasse wettigen die hoop.

PVW.